keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Happy Birthday!






Have a Very Happy Birthday enjoy dartmoor See you on Thursday 21 again!!
Kuviksen ope vei 3 ruokalajin synttärilounaalle maanantaina Barbican Kitcheniin. Juteltiin revontulista ja valkoisista lattioista sen talossa. Ja valkoisista seinistä. Ja valkoisista kaikista. Lounaan jälkeen musiikin tunnille ja takaisin keramiikkaluokkaan istumaan iltaa yksinäni. Alakerrassa oli puhallinorkesterin harjoitukset, ovi auki halliin - minä ylhäällä nauttimassa. Oli hieno ilta. Sitten tuli nälkä.

Savikettinkiä. Rosoista rakennussavea.
Heppaviikko. Viime viikolla oli ratsastustunti ja ratsastuskisat. Kisoissa oli kouluratsastus- ja esteosuus. Koulurata meni jotenkuten, ei kovin hyvin. Vaikka kouluosuuden heppa oli tuttu, ja on ennen ollut kevyt ratsastaa, yhtäkkiä kisoissa se oli niin maan raskas että! Painoi kädelle ja ei liikkunut yhtä hyvin. Liekö eroa edeltävän ratsastajan ja mun ratsastustyylissä, kun ei oltu tällä kertaa ihan samalla aallon harjalla...



 Esteet meni surkeasti ja minut hylättiin jo neljännellä esteellä kieltäytymisistä. Tein kuitenkin radan loppuun, enkä edes tippunut kyydistä!










Keltainen kolmosruusuke lähti meidän joukkueelle mukaan.



Mun ulkoinen kovalevy ei halua toimia. Liekö kaapelissa vika vai kosketushäiriö (toivottavasti ei sentään ite kampe sökönä). En saa sieltä niitä huikeita hyppykuvia ulos, joita kisapäivänä otin. Harrrmi.


Viikonloppuna kävin Lontoossa seuroissa. Oli hilpeä breikki tähän perusarkeen.  Kikakika keskellä yötä, ja muuta sellaista, mitä sattuu, kun tyttöjen kanssa mennään. Ja ei muisteta nukkua...


Stanley, mun ratsu
Eilen oli tosiaan joo mun 23. synttärit. Käytiin tanskalaisen vaihtarin Carinan kanssa 4h maastolenkillä Dartmoorissa. Carinan vuokranantaja oli kameroittensa kanssa mukana filmaamassa meitä jollekin mainosfilmille. Oli kolea kostea päivä, mutta onneksi oli paljon vaatetta ja lounastauko nummipubissa. Siellä pubissa oli takassa tuli, joka on palanut jo yli 200 vuotta putkeen, hurjaa!

Carina ja tilanomistaja - jälkipuintia


Ruby, Carinan ratsu

Hurjaa vanhenemistani päätin juhlistaa haastamalla itseni kuva päivässä -projektilla. Avaan 365 kuvan gallerian yllä olevalla harmajalla tyhjällä karsinalla. Saapa nähdä, mitä kaikkea vuosi tuokaan tullessaan! Varmasti niin ilon kuin ahdistuksenkin hetkiä.

Päivä pihalla sai mahan kurisemaan, ja Carina ja Mike kutsuivat minut synttäripäivälliselle. Oli mukava tulla muistetuksi. Sain jopa pienen synttärilahjan - englantilaisen Ratsastaja-lehden ja heijastinnauhan pimeässä ratsasteluun. Aivan ko semmosta Suomessa tarvis... ;)



Tänään oltiin yliopiston Riding and Polo Clubin ja Shooting Clubin kanssa päivä Exeterissä laukkakisoissa. Huikea kokemus, ihmiset oli pukeutunu laukkakisa-vaatteisiin (=miehet tweed-takeissa ja sammareissa, takkiin mätsäävä lätsä päässä, naiset hameissa ja tweed- tai samettitakeissa ja saappaissa). Melkein tuntui aikamatkalta 50 vuotta taaksepäin! Muutama hevonen meni nurin jättiläispensasesteillä, yhdellä taisi mennä jalka katkipoikki. Valittiin kaverin kanssa aina suosikit lämmittelystä - 5/7 kaverin suosikeista voitti, mun oli kaikki luusereita. Kaveria harmitti, ettei veikannut rahasta, minä olin tyytyväinen, etten hävinnyt mitään.

UPS edustaa

UPRPC (Huomaa mun poikkeava vaatetus - Suomalainen pukeutuu kelin, ei tilaisuuden mukaan. Oli KYLMÄ! Päivän päätteeksi olin varmaan ainut, joka ei ollut umpijäässä)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti